Ervaringen internationalisering

We have been there

Take 5 heeft internationaal veel ervaring bij het ontwikkelen van groei op buitenlandse markten. Alexander Vissers doet dit met name voor bedrijven in sectoren als voeding, consumer goods, professional goods en mode & design. Ook in alle andere sectoren zijn er bij Take 5 specialisten die veel ervaringen hebben bij het ontwikkelen van groei.
Wij zijn in staat om snel in de behoefte aan extra omzet te voorzien. Dit doen we zowel in landen dichtbij als veraf. Hierbij maken we gebruik van een uitgebreid netwerk aan contacten over gans de wereld.
Zo creëren we extra verkoop als gevolg van het ontwikkelen van nieuwe distributie in verschillende verkoopkanalen in het buitenland. Ook zochten we met succes in vele landen naar sterke distributiepartners en deden we namens onze klanten direct zaken met Key Accounts. Tenslotte dragen we zorg voor een blijvende business development.
Daarnaast deden we uitgebreid ervaring op in het onderzoeken en uitvoeren van productiemogelijkheden, of andere manieren om de kosten te verlagen. Hierbij kunnen we ondermeer putten uit onze eigen ondernemerservaring.