Klaar voor de stap over de grens?

Eigenlijk gaat het best lekker met je bedrijf. Maar je betrapt jezelf erop dat “het buitenland” af en toe door je hoofd flitst maar je er niet echt aan toe komt. Kan mijn product of dienst ook succesvol zijn in een ander land? Kan ik in een ander land wellicht beter bepaalde activiteiten van mijn bedrijf onderbrengen (betere kwaliteit voor handen, andere wet- en regelgeving, lagere kosten, betere markt, etc.)? En wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken om naar het buitenland te gaan?

Laat het nu uitzoeken met ondersteuning van de KMO portefeuille !
Take 5 België (Alexander Vissers) is een door de Vlaamse overheid (VLAIO) gecertificeerd voor de Kmo-portefeuille. Take 5 België kan daarom op basis van haar kennis en ervaring in het zakendoen met het buitenland ingeschakeld worden voor ondersteuning naar die stap over de grens. Tot een bedrag van EUR 15.000,– van de kosten kunt u dan recupereren via de Vlaamse overheid. Graag helpen we u bij het in kaart brengen van de mogelijkheden aan de hand van uw specifieke bedrijfssituatie.

Op basis van de kennis en ervaring opgedaan in de praktijk, kijkt Take 5 België samen met u op een pragmatische manier naar uw bedrijf en maakt in dit traject specifieke zaken eenvoudig inzichtelijk, over hoe en waar u de eventuele stap over de grens zult kunnen gaan zetten. Die kennis én ervaring van zakendoen in en met het buitenland stellen we ondernemers graag ter beschikking.

Meer weten over KMO portefeuille ?