Ook bij mij?

Is dit herkenbaar ?

  • Soms lijkt alles redelijk onder controle binnen uw bedrijf.
  • Soms heb je als ondernemer het gevoel dat er meer te halen valt uit het bedrijf.
  • Soms zijn er frustraties over een bepaalde afdeling of een bepaald proces binnen het bedrijf maar kan niet de vinger leggen op de zere plek.

Dat is niet vreemd want het is al verschillende keren aangetoond dat ieder bedrijf inefficiënties kent. Soms zijn ze zichtbaar, maar soms juist ook niet. En juist als alles onder controle lijkt, dan zou dat de stimulans moeten zijn om er meer uit te halen.

Take 5 heeft een helder concept ontwikkelt waardoor de inefficiënties snel in kaart kan worden gebracht: T5Waardezoeker©. Bedrijfskundige disciplines, primaire processen, interne competenties en thema’s als bijvoorbeeld duurzaamheid en innovatieve uitdagingen worden in onze analyse meegenomen.

Concreet doen wij heldere aanbevelingen ter verbetering van risicobeheersing, klanttevredenheid, kwaliteit van diensten, producten, processen en systemen, betrokkenheid van medewerkers en kostenverlaging.

Bent u nieuwsgierig of ook u minimaal 10% extra winst kunt realiseren?
Maak gebruik van de voucher en laat Take5 de slimme scan van de T5Waardezoeker© doen bij uw bedrijf. Deze scan maakt duidelijk op welke punten uw bedrijfsvoering effectief en snel te verbeteren is.

Voucher aanvragen!