Ons programma tijdens de Week van de bedrijfsoverdracht

De Vlaamse overheid organiseert elk jaar de Week van de Bedrijfsoverdracht met als doel om ondernemers aan te moedigen om tijdig over bedrijfsoverdrachten na te denken en er openlijk over te praten. Take 5 organiseert ter gelegenheid van de Week van de bedrijfsoverdracht in samenwerking met het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de overheid diverse activiteiten. In dit artikel vind je ons complete programma.

Gratis adviesgesprekken: De verkoop van je onderneming voorbereiden

Als algemene regel geldt dat hoe eerder je begint aan de voorbereiding rondom de verkoop van je onderneming, hoe beter je je onderneming kunt verkopen. Tijdens onze gratis adviesgesprekken ter gelegenheid van de Week van de Bedrijfsoverdracht kun je tijdens een sessie van ongeveer 1 uur kosteloos en vrijblijvend overleggen met onze experten hoe je het maximale uit de verkoop van de onderneming kunt halen én wat je daarvoor allemaal het beste nog aanpast binnen je bedrijfsvoering.

Onze kosteloze adviesgesprekken duren ongeveer 1 uur en kunnen online plaatsvinden of indien gewent op ons kantoor te Herentals.

Gratis adviesgesprek: Het beste moment bepalen voor een bedrijfsoverdracht

Wanneer je tijdig nadenkt over een bedrijfsoverdracht, beschik je over de unieke mogelijkheid om zelf het beste moment te kiezen. Je bepaalt dan zelf of het beste moment gestuurd wordt door een kans op de markt, de vraag van bijvoorbeeld een concurrent of leverancier of op basis van je eigen voorkeur. Anders dan bij bijvoorbeeld een overleiden of noodgedwongen pensionering, kun je zodanig het maximale uit de overdracht van je onderneming halen.

Tijdens onze gratis adviesgesprekken ter gelegenheid van de Week van de Bedrijfsoverdracht kun je tijdens een sessie van ongeveer 1 uur kosteloos en vrijblijvend overleggen met onze experten wat voor jouw onderneming het beste moment is en hoe je dit kiest.

Adviesgesprekken inplannen

De gratis adviesgesprekken kunnen gedurende de hele Week van de bedrijfsoverdracht worden gepland. Je reserveert je gratis adviesgesprek eenvoudig via deze webpagina.

Gratis webinar: Je bedrijf verkoopklaar maken

Je onderneming verkopen is niet zomaar iets, je bereid je dus best zeer goed voor. Jezelf voorbereiden is een, maar je bedrijf moet ook verkoopbaar zijn. Als ondernemer hangt wellicht een gedeelte van je klantenbestand en bijvoorbeeld de belangrijkste personeelsleden nog erg aan jou als mens vast: een concreet risico voor een eventuele koper van jouw onderneming. Omdat het creeeren van een continue en toekomstbestendige onderneming die risicoloos te aan- en verkopen is, begin je het best op tijd met het verkoopklaar maken ervan.

In ons kosteloze webinar van ongeveer 1,5 uur leer je welke zaken je moet borgen binnen je onderneming om hem zo goed mogelijk verkoopklaar te maken en zodoende de verkoopprijs van je onderneming te doen stijgen. Een van onze ervaren specialisten in bedrijfsoverdrachten legt je er alles over uit.

Het webinar vindt op twee momenten plaats:

  • dinsdag 16 november 2021 om 19:00 uur
  • donderdag 18 november 2021 om 15:00 uur

Je reserveert je deelname aan dit webinar hier.

Gratis webinar: Wat is mijn bedrijf waard?

Veel ondernemers zien hun onderneming als hun pensioen, maar weten niet echt wat hun onderneming nou echt waard is. Alleen door de werkelijke waarde van de onderneming te kennen en te weten welke voorwaarden de waarde van je onderneming doen stijgen of dalen, kun je naar je pensioenplanning kijken.

In ons kosteloze webinar van ongeveer 1,5 uur leer je hoe je de waarde van je onderneming te weten kunt komen en welke value drivers zorgen voor een hogere waarde. Een van de gecertificeerde business valuators van Take 5 – specialisten in de waardepalingen van ondernemingen – leggen je er alles over uit.

Het webinar vindt op twee momenten plaats:

  • maandag 15 november 2021 om 19:00 uur
  • woensdag 17 november 2021 om 13:00 uur

Je reserveert je deelname aan dit webinar hier.

   Aansprakelijkheidsbeperking
De informatie in dit artikel is bedoeld om algemene informatie te geven. Indien er sprake is van nadere toelichting, uitleg of advies heeft dit een algemeen karakter en is dit niet één op één toepasbaar binnen jouw situatie. Wij adviseren je daarom altijd contact op te nemen met een van onze adviseurs voordat je op basis van de informatie, uitleg of het advies besluiten neemt of activiteiten ontplooit.

Maak kennis met ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Denk je eraan om je bedrijf te verkopen of wil je juist een onderneming overnemen? Neem contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

    Maak direct een afspraak