Save the date: Week van de bedrijfsoverdracht

De Vlaamse overheid organiseert elk jaar de Week van de Bedrijfsoverdracht met als doel om ondernemers aan te moedigen om tijdig over bedrijfsoverdrachten na te denken en er openlijk over te praten.

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de overheid wil ondernemers kansen geven om zich te informeren over verschillende aspecten rondom bedrijfsoverdrachten door een uitgebreid programma aan activiteiten, gratis kennissessies, online bijeenkomsten en dergelijke aan te bieden.

In 2021 vindt de Week van de Bedrijfsoverdracht plaats van 15-19 november. De volledige activiteitenkalender wordt binnenkort bekend gemaakt. Uiteraard draagt Take 5 haar steentje bij aan het programma als gespecialiseerd advieskantoor in bedrijfsovernames voor KMO’s.

Ons volledige programma aan activiteiten gedurende de Week van de Bedrijfsoverdracht zal wedra bekend worden gemaakt via onze blog.

   Aansprakelijkheidsbeperking
De informatie in dit artikel is bedoeld om algemene informatie te geven. Indien er sprake is van nadere toelichting, uitleg of advies heeft dit een algemeen karakter en is dit niet één op één toepasbaar binnen jouw situatie. Wij adviseren je daarom altijd contact op te nemen met een van onze adviseurs voordat je op basis van de informatie, uitleg of het advies besluiten neemt of activiteiten ontplooit.

Maak kennis met ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Denk je eraan om je bedrijf te verkopen of wil je juist een onderneming overnemen? Neem contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

    Maak direct een afspraak