Aberdeen Queen Coffee en Take 5

De eigenaren van Aberdeen Queen Coffee zijn ervan overtuigd dat ze de wereld meer mogelijkheden moeten bieden om goede koffie te ontdekken. Ze hebben daarom besloten om Aberdeen Queen Coffee op te richten en klanten te laten kiezen voor koffies die duurzaam, biologisch én uniek zijn. Dit gebeurt middels eigen koffiemelanges welke zowel als koffiebonen als koffiecups beschikbaar zijn.

Aberdeen Queen Coffee was in de fase gekomen waarbij verbreding en uitbreiding van de afzet gewenst was, zowel op internationaal vlak als middels een vergroting van het aantal orders via de webshop. Take 5 heeft Aberdeen Queen Coffee geholpen bij het zoeken naar nieuwe doelgroepen in landen welke structureel aantrekkelijk zijn voor Aberdeen Queen Coffee om nieuwe afzet te creëren.

Wij van Aberdeen Queen Koffie hebben de samenwerking van ons traject met Take 5 als zeer prettig ervaren. Het contact was altijd correct, vriendelijk en professioneel, maar vooral de kennis en het begrip is het geen dat het meeste indruk heeft gemaakt en vooral ook de bereidheid deze te willen delen.
Wilbert van de Water Concept Developer Aberdeen Queen Coffee
1520507334740