Beverwijk Scar & Skin Company en Take 5

De Staudt littekencrème is ontwikkeld door de plastisch chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, ook bekend als het Brandwondencentrum in Beverwijk. Jarenlange ervaring, onderzoek en gespecialiseerde kennis hebben geleid tot deze bijzondere en cosmetische crème welke geschikt is voor alle uitwendige littekens op het lichaam, zoals littekens na operaties, ongevallen, schaafwonden, brandwonden en littekens na bestraling.

De Staudt littekencrème is van zeer hoge kwaliteit, maar daardoor ook hoger geprijsd. Doordat de littekencrème doorgaans niet door ziektekostenverzekeraars wordt vergoed vormt het een uitdaging voor deze producent om de klant te overtuigen voor het product te kiezen. Take 5 heeft Beverwijk Scar & Skin Company ondersteund bij het bepalen van de meest geschikte exportstrategie.

In het export traject met Take 5 is met name aandacht besteed aan het feit dat je bij export initiatieven ook aandacht moet besteden aan zaken als: verpakking, goede ondersteunende informatie in de taal van het exportland en PR activiteiten. Dat verbetert de effectiviteit, en levert meer rendement op! Aanvullend is aandacht geschonken aan betrouwbare bronnen voor mogelijke distributeurs binnen de DACH zone (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Eerste positieve leads gecontacteerd.
Gerard Visser Sales Manager Staudt Beverwijk Scar & Skin Company
noimage