Gecertificeerd, transparant én vertrouwd

Take 5 werkt als professionele adviesorganisatie in bedrijfsoverdrachten volgens een strikte gedragscode en een duidelijk kwaliteitsbeleid. Hierdoor ben je als klant gegarandeerd van kwalitatief advies en een transparante en eerlijk aanpak.

De kwaliteitsborging van Take 5 België is door de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) gecertificeerd.

Onze belangrijkste kwaliteitsbeloften

Altijd twee adviseurs

Elk traject rondom bedrijfsovernames wordt binnen het Take 5 Team altijd door minimaal twee adviseurs opgevolgd. Door dit principe ben je er zeker van dat je dossier altijd opgevolgd wordt, ook tijdens vakantie of ziekte van een van de twee adviseurs. Anderzijds controleren beiden adviseurs elkaar op het hanteren van onze kwaliteitsnormen.

Alleen eenzijdige belangenbehartiging

Wanneer je ons als klant de opdracht geeft om je bedrijf te verkopen, werken we uitsluitend voor jou. We handelen altijd in jouw belang en adviseren de wederpartij niet. Bovendien nemen we nooit beloningen aan van de wederpartij. Op deze manier ben je zeker van integere aanpak.

Geheimhouding en discretie

Als specialist in bedrijfsoverdrachten weten we dat een bedrijfsoverdracht altijd gepaard moet gaan met discretie. We gaan daarom vertrouwelijk om met jouw gegevens en handelen discreet richting je concurrenten en medewerkers. Enkel na jouw goedkeuring én met een strikte geheimhoudingsverklaring geven we gegevens vrij.

Vaste en duidelijke tarieven

Je wil niet gaandeweg of achteraf verrast worden door de kosten van ons advies. Daarom mag je bij Take 5 rekenen op duidelijke en vaste tarieven, die we bovendien altijd op voorhand kenbaar maken. Lukt het niet om je bedrijf te verkopen of wil je stoppen met de bedrijfsverkoop? Dan betaal je ons enkel voor het werk wat we tot op dat moment hebben gedaan.

Kennismaken met onze gecertificeerde adviseurs?

Kom vrijblijvend met ons in contact, we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Het bewijs van onze kwaliteitsnormen?

De kwaliteitsborging van Take 5 België is door de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) gecertificeerd. Je vindt alle informatie over de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht op de website van de BOBB.

Naar de BOBB
Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht